|
 |
|  |
|
|
prowadzenie ciąży w UK-co was zszokowało ? |
| Autor |
Wiadomość |
Kama

Zaproszone osoby: 5
Dzieci: Adulek i Fifi
Znak zodiaku:

Nastrój:

Pomogła: 23 razy Wiek: 36 Dołączyła: 13 Lut 2009 Posty: 16946 Skąd: Londyn
pounds 130884.00
|
Wysłany: Czw 16 Cze, 2011 00:31
|
|
|
Raiqa ja mialam prawo wyboru szpitalu w ktorym bede rodzila... mnie tez to zaskoczylo... dostalam liste 4 szpitali i mialam powiedziec gdzie.. jest jedna zasada... szpital nie moze byc dalej niz 15 min. samochodem/karetka od domu, ze by w razie W moc pomoc i tobie i dziecku...mam nadzieje, ze troszeczke rozjasnilam, jakby co to pytaj... ja 2 ciaze przeszlam tutaj, wiele dziewczyn rowniez w Londynie rodzilo, wiec na pewno cos wspolnie pomozemy...
a wogole to jak sie czujesz?? |
|
|
|
|
Raiqa

Dzieci: Oliwcia
Znak zodiaku:

Nastrój:

Wiek: 27 Dołączyła: 04 Sie 2010 Posty: 170 Skąd: Sosnowiec/Westcliff on Sea
pounds 3071.00
|
Wysłany: Nie 19 Cze, 2011 22:36
|
|
|
Dzięki Dziewczyny..tyle, że ja przenoszę się za jakieś 1,5 tygodnia do Southend-on-Sea, a tam też ponoć jeden szpital nawet mi tu nie zaczęli robić testów, bo ponoć na wyniki czeka się 2 tygodnie, co jest dla mnie kolejnym zaskoczeniem...z tego co pamiętam w Polsce było to szybciej
co do mojego samopoczucia, to w ciągu dnia jest ok, ale rano, a zwłaszcza wieczorem mam dość..niedobrze mi na wszystko przy Oliwii nie wymiotowałam, więc teraz też staram się nad tym zapanować i jakoś przetrzymać..czekam z utęsknieniem na drugi trymestr...to chyba najlepszy okres ciąży |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Template created by Minique
Copyright © 2009-2010 by mymamy.co.uk
|
|
 |
|
 |
|
|