Zaproszone osoby: 3 Dzieci: dwoje...na razie ;) Znak zodiaku:
Nastrój:
Pomogła: 41 razy Dołączyła: 13 Lut 2009 Posty: 20353 Skąd: UK
pounds 235761.00
Wysłany: Pon 07 Mar, 2011 17:09 Pomoc dla maltretowanego Szymonka
Dziewczyny postanowiłam wkleić to u nas, bo wiem, że macie dobre serca. Sprawa zostałą już poruszona na facebooku i wysłana do Rzecznika Praw Dziecka i różnych instytucji. Ale jak będzie trzeba podpisy pod petycją czy mogę na Was liczyć ?
Proszę rozgłoście tą sprawę na swoich kontach facebookowych, poprzez maile, naszą klasę czy komunikatory. Ja napisałam do stacji telewizyjnych w Polsce. Czekam teraz na odpowiedzi.
Pomogła: 12 razy Wiek: 30 Dołączyła: 09 Sie 2009 Posty: 6639 Skąd: Londyn
pounds 43300.00
Wysłany: Pon 07 Mar, 2011 19:37
naprawde nie wiem co napisc...biedne dziecko sledze sprawe na facebooku,mam nadzieje,ze pomoga chlopcu i to szybko,puki do tragedii nie doszlo...matka ewidentnie nadaje sie na leczenie
_________________ NIE JESTEM LENIWA TYLKO ENERGOOSZCZĘDNA
Zaproszone osoby: 3 Dzieci: dwoje...na razie ;) Znak zodiaku:
Nastrój:
Pomogła: 41 razy Dołączyła: 13 Lut 2009 Posty: 20353 Skąd: UK
pounds 235761.00
Wysłany: Pon 07 Mar, 2011 23:45
to nie wszystko tych filmików i scen jest więcej
"Boże czemu nosisz po ziemi takich zwyrodnialców ?" Przeczytajcie opis ojca, ja się załamałam http://www.youtube.com/user/RatujcieSzymona
Ja już zgłosiłam do programu Uwaga TVN'u i Interwencji POLSATU, do TVN24 i wiele innych Wiele osób również, im nas więcej tym lepiej i oby się udało. Cały czas o nim myślę czy czasem go teraz nie katuje
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 03 Cze 2010 Posty: 2355 Skąd: uk
pounds 12686.00
Wysłany: Wto 08 Mar, 2011 20:39
aż brak słów (( biedne dzieciątko
_________________ ...Boże, użycz mi pogody ducha, abym pogodził się z tym, czego nie mogę zmienić, odwagi, abym zmieniał to, co mogę i mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum