|
 |
|  |
|
|
PETYCJA |
| Autor |
Wiadomość |
Justyś
super mamcia ;)

Dzieci: Alex i Olivia
Znak zodiaku:

Nastrój:

Pomogła: 9 razy Wiek: 32 Dołączyła: 25 Lut 2009 Posty: 6955 Skąd: Leyland
pounds 25367.00
|
Wysłany: Czw 13 Sty, 2011 10:11
|
|
|
| maya napisał/a: | | wyobrazacie sobie w PL kogokowiek dzwoniacego w sprawie skowyczacego psa?watpliwe... | albo rannego golebia ... ja pamietam jak bylam mala znalazlam kotka rozjechanego, jeszcze zyl wiec go wzielam i polecialam ile sil w nogach do weterynarza, ale niestety nie dalo sie go uratowac i pamietam ze jeden nie chcial mnie wogole przyjac ale drugi vet jak mnei zobaczyl z tym kotkiem od razu go wzial tamtem cham nie chcial bo to nie odplatne bylo ehhh samo zycie |

|
|
|
|
|
syska60

Dzieci: Olivia
Znak zodiaku:

Nastrój:

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 20 Maj 2010 Posty: 1432 Skąd: London
pounds 9286.00
|
Wysłany: Pon 17 Sty, 2011 20:58
|
|
|
| dostali 10 miesiecy wiezienia,dzisiaj ogłosili wyrok ale nie wiadomo czy beda sie odwoływac czy nie a kierowca samochodu rok spedzi w wiezieniu za kierowanie auta pod wpływem alkoholu |

|
|
|
|
|
Justyś
super mamcia ;)

Znak zodiaku:

Nastrój:

pounds 25367.00
|
Wysłany: Pon 17 Sty, 2011 22:18
|
|
|
za to co zrobili to NIC parszywce jedne
dzieki Syska za info |

|
|
|
|
|
molly

Dzieci: Kacperek
Znak zodiaku:

Nastrój:

pounds 4041.00
|
Wysłany: Pon 17 Sty, 2011 22:42
|
|
|
ja bym sk.......dała conajmniej 10 razy tyle i biczowanie na wyjscie |
|
|
|
|
Kama

Zaproszone osoby: 5
Dzieci: Adulek i Fifi
Znak zodiaku:

Nastrój:

Pomogła: 23 razy Wiek: 36 Dołączyła: 13 Lut 2009 Posty: 16946 Skąd: Londyn
pounds 130884.00
|
Wysłany: Pon 17 Sty, 2011 22:52
|
|
|
| syska60 napisał/a: | | dostali 10 miesiecy wiezienia,dzisiaj ogłosili wyrok ale nie wiadomo czy beda sie odwoływac czy nie a kierowca samochodu rok spedzi w wiezieniu za kierowanie auta pod wpływem alkoholu |
ehhhh..... to jest wlasnie polskie prawo |
|
|
|
|
_Ewa_
God bless the Queen

Dzieci: Conny and Danny ;)
Znak zodiaku:

Nastrój:

Pomogła: 5 razy Dołączyła: 03 Cze 2010 Posty: 2355 Skąd: uk
pounds 12686.00
|
Wysłany: Wto 18 Sty, 2011 14:54
|
|
|
| koment byl dobry na tvn24, ze to za duzo dla nich, bo wystarczylby 1 dzien, ale dostawa do aresztu na lince za tym samym samochodem |
_________________ ...Boże, użycz mi pogody ducha, abym pogodził się z tym, czego nie mogę zmienić, odwagi, abym zmieniał to, co mogę i mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.. |
|
|
|
|
Justyś
super mamcia ;)

Znak zodiaku:

Nastrój:

pounds 25367.00
|
Wysłany: Wto 18 Sty, 2011 15:10
|
|
|
| ooooooooooooooooo bardzo dobry komentarz |

|
|
|
|
|
syska60

Dzieci: Olivia
Znak zodiaku:

Nastrój:

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 20 Maj 2010 Posty: 1432 Skąd: London
pounds 9286.00
|
Wysłany: Wto 18 Sty, 2011 17:39
|
|
|
podobno to i tak surowy wyrok bo zazwyczaj w zawieszeniu dostają |

|
|
|
|
|
_Ewa_
God bless the Queen

Znak zodiaku:

Nastrój:

pounds 12686.00
|
Wysłany: Wto 18 Sty, 2011 20:27
|
|
|
dlatego się nie boją, zwyrodnialcy - mało kto zgłosi, jak już to umorzą ze względu na niską szkodliwość czynu, albo dostaną śmieszne zawiasy gdyby były większe i nieunikonkione kary, to i wrązliwość by moze była większa
tak na serio to w pl nawet nie ma gdzie zgłaszać takich przypadków - drastyczne - policja, a zwykłe zanidebanie itp to już nie zareagują krew mnie zalewa. jedną czy drugą zagrode na wsi by sprawdzili z takim rspca i psy przestałyby latać na łańcuchach wrośniętych w szyje , przywiązene do ( jak litościwy własciciel ) nieocieplonej beczki połozonej na boku, czy pniaka wrrr |
_________________ ...Boże, użycz mi pogody ducha, abym pogodził się z tym, czego nie mogę zmienić, odwagi, abym zmieniał to, co mogę i mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.. |
|
|
|
|
asiulus0210

Dzieci: Maja
Znak zodiaku:

Nastrój:

Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 28 Lis 2009 Posty: 146 Skąd: Manchester
pounds 2505.00
|
Wysłany: Czw 20 Sty, 2011 20:31
|
|
|
Macie rację kobitki, gdyby kary były surowsze to może by się bardziej bali, ale przecież to tylko pies!!! BEZSENS!!! Ale zobaczcie że nawet osoby które to widziały nic nie zrobiły, bo niby się bały, bo po co się wtrącać. Taka jest właśnie nasza mentalność, wszystko w czterech ścianach ma być, w polsce to się długo, długo nie zmieni... |
_________________ [/img] [/url]

|
|
|
|
|
_Ewa_
God bless the Queen

Znak zodiaku:

Nastrój:

pounds 12686.00
|
Wysłany: Sob 22 Sty, 2011 11:11
|
|
|
| asiulus0210 napisał/a: | | Macie rację kobitki, gdyby kary były surowsze to może by się bardziej bali, ale przecież to tylko pies!!! |
wydaje mi sie, e głównie NIEUCHRONNOŚĆ powinna być. nawet miesiąc w pierdlu ale na 100 % powinien odstarzyć zwyrodnialców. ale jak z reguły sa to zawiasy alo oddalenie pozwu, to czego tu sie bać..?
noo, a mentolność to mamy względem zwierząt straszną |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Template created by Minique
Copyright © 2009-2010 by mymamy.co.uk
|
|
 |
|
 |
|
|