|
 |
|  |
|

|
Kiedy przestac karmic piersia |
| Autor |
Wiadomość |
nusia
double mummy

Zaproszone osoby: 3
Dzieci: mamisynek Olinek i Nadusia tatusia
Znak zodiaku:

Nastrój:

Pomogła: 18 razy Wiek: 29 Dołączyła: 19 Lut 2009 Posty: 9551 Skąd: Londyn
pounds 45510.00
|
Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009 09:14
|
|
|
| mamag napisał/a: | | bo czasem jak ja do cyca przykladam,to ona zaczyna ciagnac,a pozniej wyrywa sie jak szalona,krzyczy i wogole cyrki robi 8< no i nie wiem czy moze glodna nie jest | ja obstawiam, ze nie jest, poprostu chce sie jej pic, a jak juz zaczyna leciec gestsze mleczko to sie denerwuje
mozesz spokojnie wykarmic corcie swoim mleczkiem, bo jest ono wystaczajace <D
ja zaczelam "dokarmiac" synka ok 4 miesiaca ale podobnie jak u Marty byla to moja decyzja, nic na sile Ty decyduj |
|
|
|
mamag

Dzieci: Dwoje :)
Znak zodiaku:

Nastrój:

Pomogła: 12 razy Wiek: 30 Dołączyła: 09 Sie 2009 Posty: 6639 Skąd: Londyn
pounds 43300.00
|
Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009 10:50
|
|
|
dzieki dziewczyny ja z cyca nie chce rezygnowac,chce wprowadzic tylko jakies stale posilki miedzy karmieniem ,narazie,musze to tylko dobrze przemyslec,co i jak i w jakich porach Juz zapomnialam jak to z Mlodym bylo,to juz prawie 6 lat minelo 8< |
|
|
|
beata :)
La mamma

Dzieci: Córeczka i synek :)
Znak zodiaku:

Nastrój:

Pomogła: 4 razy Wiek: 28 Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 8412 Skąd: Oxford
pounds 40468.00
|
Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009 11:45
|
|
|
Będzie dobrze i ja też tak robiłam że powoli wprowadzałam stałe posiłki między karmieniami aż do 10 miesiąca ;D To jest wyjatkowa chwila dla Was i cieszcie się jak najdłużej |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Template created by Minique
Copyright © 2009-2010 by mymamy.co.uk
|
|
 |
|
 |
|
|