Zaproszone osoby: 3 Dzieci: dwoje...na razie ;) Znak zodiaku:
Nastrój:
Pomogła: 41 razy Dołączyła: 13 Lut 2009 Posty: 20353 Skąd: UK
pounds 235761.00
Wysłany: Pią 04 Mar, 2011 23:43
powiem Wam, że kupiłam sobie piękną dużą yucca jeszcze poprzednio gdzie mieszkałam, przyszli do nas znajomi i strasznie chcieli odkupić od nas tego kwiata. Oczywiście nie sprzedałam. Po dosłownie paru dniach kwiat zaczął umierać. Nie przestawiłam go, nie miał robaków, podlewałam jak zawsze i nagle zaczął kwiat usychać
( dopiero potem skojarzyłam to z wizytą znajomych, chyba nam pozazdrościli, albo ta 'czarownica' rzuciła klątwę jak nie chciałam sprzedać zresztą sama się przyznała mojemu mężowi wcześniej że jest 'czarownicą' a takie to niewiniątko pod blond włosami )
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 03 Cze 2010 Posty: 2355 Skąd: uk
pounds 12686.00
Wysłany: Pią 04 Mar, 2011 23:46
Mini, wredna baba.. na drugi raz dom zabezpiecz rytuałem i nic nie mów, jak taka czarownica, to ciekawe, czy odczuje różnicę ja raz mieszkałam z taką jedną czarownicą, co mi sie chciała w wampira energetycznego zabawić nacięła się menda, ojj, nacięła..
_________________ ...Boże, użycz mi pogody ducha, abym pogodził się z tym, czego nie mogę zmienić, odwagi, abym zmieniał to, co mogę i mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego..
pounds 12686.00
Wysłany: Pią 04 Mar, 2011 23:54
rubin napisał/a:
_Ewa_, widzę,ze ty poważnie do sprawy podchodzisz...fajnie.
A jak się kogoś lub coś przywołuje w myślach to też magia?
ps.załóż jakis osobny temat i moderuj go może być ciekawy
wiesz, jak widzisz duchy etc, to musisz powaznie podejść, bo się w światopoglądzie nie miesci normalnie a jak Ci się wszystko sprawdza po x razy, jak dzialasz w ezo to tymże bardziej to rozwijasz, siłą rzeczy
mi to w życiu pomaga. bardzo
niee, tematów nie chcę zakładać, bo ludzie przestają cię powaznie traktować , jak za dużo o Tobie wiedzą z tej sfery moze kiedyś kiedyś coś tam Wam opowiem
_________________ ...Boże, użycz mi pogody ducha, abym pogodził się z tym, czego nie mogę zmienić, odwagi, abym zmieniał to, co mogę i mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego..
Zaproszone osoby: 3 Dzieci: dwoje...na razie ;) Znak zodiaku:
Nastrój:
Pomogła: 41 razy Dołączyła: 13 Lut 2009 Posty: 20353 Skąd: UK
pounds 235761.00
Wysłany: Pią 04 Mar, 2011 23:57
_Ewa_ napisał/a:
niee, tematów nie chcę zakładać, bo ludzie przestają cię powaznie traktować , jak za dużo o Tobie wiedzą z tej sfery moze kiedyś kiedyś coś tam Wam opowiem
pounds 12686.00
Wysłany: Pią 04 Mar, 2011 23:58
Mini, odetnij mendę masz szczęscie, ze choc dom masz spokojny
niee, moje opowieści, to na noce przy winku i burze z piorunami
pounds 12686.00
Wysłany: Sob 05 Mar, 2011 00:23
Mini, to przerzuc to do osobnego tematu - głupoty, w które nikt nie wierzy, ale jak się pogada, to coś w tym jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum